Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert

 

2024. április 20. 18:00 Göd

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


...a jubileumi koncertre. Annyira, hogy szabad állóhely már alig akad, úgyhogy érdemes mielőbb belépőt venni annak, aki nem akar lemaradni a Bikini történetének legnagyobb bulijáról.

A zenekar már készül a koncertre, Lukács Peta YouTube csatornáján tekinthető meg, hogyan, illetve itt lehet olvasni a próbákról.

Kikerültek Budapest utcáira a jubileumi koncert plakátjai! A Bikini Facebook oldalán játék indult ezzel kapcsolatban, a részletekről még a Bikini 30 blogon is lehet olvasni.

Szeptember 18-án délután ötkor kezdődik a fenti címet viselő rendezvény a Műegyetem rakparton. Mások mellett a Bikini is színpadra áll két szám erejéig, hátha sikerül elérni, hogy ne zárjon be egyik kedvenc klubja, s a következő években is koncertezhessen a helyen.

A Bikini 2012-ben ünnepli megalakulása harmincadik évfordulóját. A jubileumi év legnagyobb jelentőségű eseménye a zenekar három évtizedét bemutató koncert lesz, február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert felvétele CD-n és DVD-n tavasszal jelenik meg, egyszerre az együttes teljes pályájáról szóló könyvvel. Jegyet a Ticket Expresstől lehet rendelni.

Mától lehet megosztani, "lájkolni": létrejött a Bikini Facebook oldala. Honlapunk tartalmának egyes részei is megoszthatók ismerősökkel. Kedveld a Bikinit a Facebookon is!

Április 25-én este fél kilenckor a Zöld Pardonban lép fel a Bikini. A jól ismert slágerek mellett hat dal hangzik majd el az Elmúlt illúziókról - ennyi új számot nagyon rég nem játszott lemezbemutatón a zenekar.

Megjelent a Bikini új albuma! A sajtóanyag itt olvasható.

Bővebben: Elmúlt illúziók sajtóanyag

Március 10-én jelenik meg a Bikini új albuma. Az Elmúlt illúziók már előrendelhető az EMI honlapján. Az első lemezbemutató koncertre március 12-én, a debreceni Lovardában kerül sor.
iT-system