Arrow
Arrow
Slider

Megjelent a Bikini új albuma! A sajtóanyag itt olvasható.

Bikini: Elmúlt illúziók (2011)

Jövőre ünnepli harmincadik születésnapját a Bikini. Ilyenkor illik már a jubileumra készülődni, nosztalgia-kiadványokkal elárasztani a közönséget. D. Nagy Lajos, Lukács Peta, Németh Alajos, Mihalik Viktor, Makovics Dénes és Bördén Szabolcs azonban nem óhajt a múltban időzni, a zenészeknek bőven van mondanivalójuk a máról.

Az Elmúlt illúziók címet viselő album tíz vadonatúj, igazán aktuális dalt tartalmaz. Potenciális slágerek – mint például a lemez első kiadott single-je, a Szép vagy – éppúgy megtalálhatók köztük, mint mélyebb, elgondolkodtató darabok, ahogyan az a Bikinire mindig is jellemző volt. Méghozzá a szokott magas színvonalon, hogy csak pár példát említsünk: az Adjon az ég ideális kezdőszám lehet akár a jubileumi koncerten is, Az őrtoronyból pedig hamisítatlan Bikini-ballada, a Közeli helyeken és A világ végén méltó társa.

A digipack kiszerelésben megjelent kiadvány különlegessége, hogy a CD mellé DVD is jár, tavaly nyáron forgatott koncertfelvételekkel. A videók öt, ilyen formában még meg nem jelent dalt örökítenek meg.

CD:

elmult_illuziok

Adjon az ég

Nem megyek el

Emlék

A Hold keresői

Az őrtoronyból

Az utolsó pohár

Sohase felejts el

Elmúlt illúziók

Szép vagy

A végtelen lába előtt

DVD:

Izzik a tavaszi délután

Ne legyek áruló

Mondd el

Repülök

Közeli helyeken

www.bikininet.hu


iT-system