Arrow
Arrow
Slider

Viktor az általános iskolában, hetedikes korában kezdett dobolni. Volt indíttatása, hiszen édesapja is muzsikált. "Úgy nézett ki, sosem kell dolgoznom. De nem csak ezért választottam a zenét. Nagy hatást gyakorolt rám a Stage Pass című könyv, ami Kraft Tamás technikust és a rockzenész-életet mutatta be. Tudtam, hogy ebben nekem is részt kell vennem."

Viktor Miskolcon többek között azt Eső nevű zenekarban játszott. A banda helyben igen népszerű volt, hogy mást ne mondjunk, egy 1988-as koncerten bizonyos Tankcsapda volt az Eső előzenekara. A Bikini mai dobosa az érettségi után hagyta el a várost. Budapestre utazott, két reklámszatyorral a kézben, hogy "rocksztár" legyen. Több csapatban fordult meg, fiatal kora ellenére olyan neves zenész is számított kíséretére, mint Delhusa Gjon. Valamint dobolt a Pompadourban, a Civil Circusban, majd három éven át a Tramps tagja volt. (Az egyik legnépszerűbb klubbandából nőtt ki később a Roy & Ádám nevű formáció - az első lemezen Viktor dobolása is hallható.)


A nagyközönség a Love együttesben ismerte meg Mihalik Viktort. A nagy reményekkel indult csapat két albumot készített el, bár ebből csak az első jelenhetett meg. Nem csoda hát, hogy felbomlott. A Bikini számára azonban ez kapóra jött, hiszen így Viktor szabad volt, amikor 1997-ben megürült a dobos posztja.


"Egy időben rengeteget jártam Bikini-koncertekre. A Közeli helyeken, a Ha volna még időm és a rockos lemez, A sötétebbik oldal állt hozzám a legközelebb. Jó zenészek jó dalokat játszottak, különleges hangulatúak voltak a bulik. Csak ma tudom igazán, hogy miért: nagyon imádok ezzel a csapattal turnézni, minden utazás önfeledt szórakozást is jelent a muzsikálás mellett."

iT-system