Arrow
Arrow
Slider

Aktuális koncertek

 

2024. június 22. 20:00 Budapest

2024. június 28. 21:00 Tompa

2024. június 29. 20:00 Budapest

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


Boldog új évet kívánunk! A Bikininek valószínűleg az lesz, mert úgy tűnik, idén a megszokottnál is több koncertet adhat, annyi a meghívása.

Azaz biztatóan indul 2024. Az első fellépés természetesen a Barba Negrában lesz, február harmadikán. Aki ott szeretne lenni a Bikini Karneválon, ezen a címen tud belépőt venni, január végéig még kedvezményes áron.

"2023 fantasztikusan jól sikerült a Bikininek", mondja Lojzi. "A jubileumi koncertre megtelt az Aréna, utána nekivágtunk a nyárnak, s még többen, még nagyobb szeretettel vártak minket minden helyszínen, mint korábban. Bár minden évünk ilyen csodálatos lenne!"

2023-nak azonban még nincs vége, egyedül az idei műsort búcsúztatja a Bikini november negyedikén a Barba Negra színpadán. Jegyet itt lehet venni a koncertre.

Május ötödikén a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor a Bikini 40 jubileumi koncertre. A belépők jól fogynak, ám sokan kérik, hogy ne csak az internetes jegyértékesítés linkjét közöljük, jobban szeretnének személyesen vásárolni. Ezt a Szabadtér/Fesztivál Jegyiroda és Közönségszervezés értékesítőhelyén, a Budapest, V. Bárczy István u. 1-3. címen tehetik meg, hétfőn 12-től 18 óráig, keddtől-péntekig 10-től 18 óráig.

A Bikini idén ősszel lesz negyvenéves. A jubileumi koncertre azonban csak jövő tavasszal kerül sor, ugyanis erre az évre nem sikerült helyet találni neki. A nagyszabású, többórás műsort 2023. május 5-én a Papp László Budapest Sportarénában hallgathatjátok meg.

Ami az idei nyarat illeti, a Barba Negrából indul a turné. Újra olyan sok koncert lesz, mint volt a vírus előtti időkben! A Koncertek menüpontban már ott vannak a júniusi és a júliusi fellépések, s hamarosan az augusztusiak is kikerülnek.

A Bikini idei utolsó koncertjein már jövő évi műsorát mutatja be. Elsőként a Barba Negrában december 29-én, majd szilveszterkor Hajdúszoboszlón. "Örülünk, hogy koncertezve zárjuk az évet, s nem otthon ücsörögve" - mondja Lojzi. "2021 határozottan jobban sikerült nekünk, mint 2020, hiszen újra színpadra állhattunk, júniustól októberig zajlott a turnénk. Reméljük, 2022-ben még többször találkozhatunk közönségünkkel."

Hosszú kihagyás után újra színpadra lép a Bikini! Jövő pénteken a Barba Negrában ad koncertet a Lord együttes társaságában. "Boldogok vagyunk, hogy újra találkozhatunk a közönséggel. Olyan hangulatot fogunk teremteni, mintha nem is lett volna járvány" - mondja Lojzi.

Szeretettel várunk mindenkit az idei első Bikini koncertre! És persze a többire is, ebben a hónapban még Bugyiban játszik az együttes, s már szerveződnek a júliusi fellépések is.

Rendhagyó előadásra készül a Bikini. Mivel a zenészeknek jó ideje nincs kapcsolatuk a közönséggel, úgy döntöttek, nem várnak a tilalmak feloldásáig, hanem virtuálisan hozzák össze a találkozót. Február 20-án este nyolctól a Facebook Live elé várják az őket kedvelőket. Műsoron lesz egy koncertfilm korábbi turnéról, valamint interaktívan lehet beszélgetni az együttes teljes tagságával. Jegyek itt kaphatók.

Még karácsony előtt jelent meg a Bikini énekesének legújabb szólólemeze, Minden ami volt... Minden ami lesz címmel. A Hunnia Records kiadványa elsősorban D. Nagy Lajos szerzeményeit tartalmazza, ám azért ráfért egy Bikini (Tavasz) és egy Rolls Frakció (Mitől megy a villamos) szám is. Az album a lemezboltok mellett a Bikini Shopban rendelhető meg.  Ízelítőül itt hallgatható meg a címadó dal.

iT-system