Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert

 

2024. március 30. 21:30 Budapest

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


Az M2 Petőfi TV november 16-án 22:10-kor tűzi műsorára a Bikini A38 Hajón adott akusztikus koncertjét. Az együttes ezúttal a kiváló zongorista, Szebényi Dániel, valamint vonósnégyes társaságában lépett színpadra. Rég nem hallott, vagy ilyen formában még nem is hallott dalokat előadva, a hangszerelésben gyakran fittyet hányva a műfaji határokra. Különleges zenei élményt kínál tehát hétfő este a M2, érdemes tévé elé ülni, avagy ezen a címen követni az adást.

Frissítés: a teljes műsor itt tekinthető meg.

Szűkében vagyunk a fellépéseknek, ezért nagy öröm, hogy végre megnézhető és meghallgatható a Bikini úgynevezett raktárkoncertje, a mindiGO TV honlapján, regisztráció után.

Igazi Bikini koncertre december 18-án kerül sor, az október 30-áról halasztott koncertre itt lehet jegyet venni (illetve érvényesek az eredeti időpontra váltott belépők is).

Hatrészes portréműsort sugároz Németh Alajosról, a Bikini alapítójáról és vezetőjéről a Rádió Bézs. Az első adás szeptember 8-án 16 órakor lesz (ismétlés 10-én 7 és 13-án 19 órakor), ezután kéthetente követik egymást az epizódok. Lojzi teljes pályáját megismerhetjük a műsorból, s természetesen elhangoznak legjobb szerzeményei is.

A július 24-ei koncertre nagyon gyorsan elkelt minden jegy, s mivel bőven van még érdeklődés, július 23-án is fellép a Bikini a Barba Negra Track színpadára. Ezúttal nem érvényesek a korábbi időpontokra megváltott belépők, azaz 500 darab jegy áll rendelkezésre. Itt lehet hozzájuk jutni, s most is érdemes sietni a vásárlással, hiszen újra telt ház várható.

Végre koncert van a láthatáron! A Bikini július 24-én lép a Barba Negra Track színpadára. Az ismert okok miatt mindössze 500 ember juthat be, így érdemes mielőbb beszerezni a belépőt. Leggyorsabban ezen a címen lehet megtenni. (Az elmaradt április 3-ai és május 30-ai koncertre vett és vissza nem váltott jegyek természetesen érvényesek erre a fellépésre.)

A XXVIII. Kék Madár Fesztivált hagyományos módon most lehetetlen megrendezni, ezért június ötödikén online kerül sor rá, mások mellett a Bikini felvételeivel. Részletek a fesztivál honlapján és Facebook oldalán találhatók.

A valódi koncertekre augusztus közepéig kell várni, attól kezdve viszont a tervek szerint meg sem áll a Bikini, mint az a Koncertek menüpontban látható.

A Bikini évről-évre új műsorral áll színpadra. Az idei elsőként január 31-én szólal meg a Barba Negra Music Clubban. Míg az elmúlt években általában három-négy szám cserélődött a repertoárban, ezúttal nyolc, régen hallott dal kerül bele! A Bikini 2020-as műsorának bemutatójára itt kaphatók jegyek.

Több volt zenésztársnál: igazi jó barát. Aki csodálatos éveket töltött a Bikiniben, s amikor később egy-egy koncertre vendégként tért vissza, akkor is azt mondta: "nem érzem úgy, hogy elhagytam volna a Bikinit". Most végleg elhagyta, ám mindig szeretettel fogunk gondolni rá. Emléke sosem múlik el...

iT-system