Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert

 

2024. március 30. 21:30 Budapest

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


A székelyudvarhelyi Retro Steak House vendége volt október 26-án Németh Alajos. A talk show-t élőben közvetítette a Székelyhon portál, a felvétel itt és itt tekinthető meg.
Lojzi online

Péntek este Újpesten ad koncertet a Bikini. A városrész Lojzi szűkebb pátriája, ez adta a kerületi televízió Újpesti Kávéház műsorának az apropót, hogy igazán tartalmas és izgalmas beszélgetést rögzítsen vele. Az adás felvétele itt tekinthető meg.

Augusztus 9-én, csütörtök reggel nyolctól az m1 Balatoni nyár című műsorában a Bikini vendégszerepelt. A zenekar három régi dalt adott elő a nosztalgia jegyében. Az adás itt tekinthető meg újra.

Bikini 30 - Közeli helyeken címmel jelent meg a jubileumi koncert anyagából készült dupla CD és DVD. Mindkettő megrendelhető a kiadó honlapjáról: itt és itt. Németh Alajos ma reggel az m1-en beszélt a kiadványokról, a műsor ezen a címen tekinthető meg.

Egy hét múlva, június 11-én kerül a boltokba a Bikini jubileumi koncertjét megörökítő album, a Közeli helyeken két CD-n. Digitálisan azonban már mától hozzá lehet jutni a dalokhoz, az iTunes oldalán. (Ugyanitt korábbi lemezek is elérhetőek.)

Április 14-én 23:20-tól sugározta az m1 a Bikini jubileumi koncertjéről készült összeállítást. Az adást itt lehet újra megnézni.

Erdélyi zenei díjat nyert a Bikini! A Transilvanian Music Awards sepsiszentgyörgyi gáláján D. Nagy Lajos vette át a legjobb magyarországi rockprodukciónak járó elismerést. Májusban már a teljes zenekar utazik Erdélybe: Erdőfülén, Brassóban és Szovátán ad koncertet a Bikini.

Tegnap este maratoni hosszúságú koncerten ünnepelte a Bikini és közönsége, hogy harmincéves lett a zenekar. Az előadás felvétele a tervek szerint még tavasszal kapható lesz CD-n és DVD-n, s ekkora várható a Bikini három évtizedes történetéről szóló könyv megjelenése is. Az élet megy tovább: honlapunkra hamarosan kikerülnek az együttes tavaszi fellépései.

iT-system